header image
Megjelent: Megszólalnak a Jelképek

Just published: The Symbols Began To Reveal Their Secrets

 

 
Isten hozta! Welcome! Bienvenu!

„Dr. Cey-Bert Róbert Gyula, a szimbolikai értékek nemzetközileg elismert kutatója. A világ egyik első számú szaktekintélyének tekintik a gasztronómia és a borok történetének szimbolikai kutatásában.”
Gasztronómiai Világtanács sajtóközleménye, Bangkok 1984

„Dr. Robert Gyula Cey-Bert is a highly estimated international expert of the research of symbolical values. He is regarded as one of the world’s best authority of the symbolical and cultural aspects of the research on the history of gastronomy and wine.”
Presse-release of the World Council of Gastronomy, Bangkok 1984

“Dr. Robert Gyula Cey-Bert, expert international renommé des recherches des valeurs symboliques. Il est considéré comme une grande autorité dans les recherches des aspects symboliques et culturels de l’histoire de la gastronomie et du vin.
Communiqué de presse de Conseil Mondial de la Gastronomie, Bangkok 1984

 
A Sólyom Népe

Megjelent Cey-Bert Róber Gyula új történelmi regénye

"A Sólyom népe" címmel

Egy fantasztikus történet, amely visz-szavezet az ókori történelmi krónikákés a hun-magyar legendák misztikusvilágába, ahol Bátor Tengrikút hunnagyfejedelem és Bata fôtáltos mellettTórul a kéksólyom, Kökbű a kékfarkas és Boga a gímszarvas a fôszereplôk, akiknek meg kell küzdeni a kínai császári udvar cselszövő fondorlataival ésa vesztükre törő császári hadsereg félelmetes túlerejével. A tét a Hun Birodalom léte és jövôje.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5 - 8 / 9
Atilla a Hun üzenet

 

  
Attila a Hun üzenet

Cey-bert Róbert történelmi regénye
Püski 2012

 Eredeti cím:
Atilla a Hun üzenet

Atilla neve a régi magyar helyesírás szabályai szerint  írva

 

 

My status